Abonneren

Abonnementen

Door u te abonneren op PENSIOENEN.COM krijgt u niet alleen toegang tot de meest actuele pensioenkennis maar staat u direct in contact met de auteur en andere pensioenspecialisten. Zelf bijdragen of kennis delen via PENSIOENEN.COM is mogelijk voor houders van een jaarabonnement. Stuur ons uw e-mail.

Indien u een maand- of jaarabonnement neemt op PENSIOENEN.COM, kunt u een Word-document downloaden. Zie hiervoor: Mijn menu – downloads.

In hetdossier familie-informatie-overzichtkunt u alle gegevens opnemen die voor u en uw familie van belang zijn. Met een compleet document stand-by is het zoeken naar de juiste informatie verleden tijd!

Frequent gestelde vragen

Is PENSIOENEN.COM actueel?

Jazeker! Pensioendeskundige Arthur Borghoff is 24/7 bezig met het actueel houden van de website.

Krijg ik geld terug als ik tussentijds het jaarabonnement opzeg?

Als u nog niet zeker bent of u het gemak een heel jaar wilt gaan ervaren, raden wij u sterk aan om te starten met het gratis uitproberen van het programma voor 7 dagen. Daarna kunt u altijd nog kiezen voor een maandabonnement en eventueel later een jaarabonnement.

Is PENSIOENEN.COM ook geschikt voor mijn smartphone?

Jazeker, PENSIOENEN.COM is volledig responsief. Dit betekent dat alle aangeboden content zich automatisch aanpast aan het gekozen device (apparaat), waarop PENSIOENEN.COM wordt bekeken. Het maakt niet uit of u op een desktopcomputer, een tablet of een smartphone kijkt. De content is altijd overzichtelijk en goed leesbaar.

Neem gerust contact op!

Heeft u een vraag met betrekking tot pensioenen of opmerkingen over de content van de pensioenwiki? Stuur ons dan gerust een mail.

error: Copyright PENSIOENEN.COM