Arthur Borghoff

Arthur Borghoff

Pensioenexpert en auteur

Arthur is de auteur van het boek “Pensioenen: al uw vragen beantwoord”. In dit boek geeft hij inzicht in de Nederlandse pensioenen en aanverwante regelingen en voorzieningen. Het boek is geschreven in de vorm van vraag en antwoord; de beantwoording van de honderden vragen geeft de lezer inzicht in de materie. Per hoofdstuk wordt een item behandeld zoals: AOW en WIA, maar ook zaken als: wat gebeurt er bij een echtscheiding, wat is een gouden handdruk en wat zijn de gevolgen van de crisis voor de pensioenen.

Arthur Borghoff is jarenlang de man geweest achter IPA bedrijfspensioenen. Hij is niet alleen pensioenadviseur. Hij is ook een verdienstelijk auteur. Binnen de pensioenwereld is hij tevens bekend als medeauteur van de jaarlijkse uitgave van de Pensioengids. Nu wil Arthur zich volledig toeleggen op het delen van pensioenkennis en aanverwante onderwerpen. Hij is de drijvende motor achter deze website.

 

Neem gerust contact op!

Heeft u een vraag met betrekking tot pensioenen of opmerkingen over de content van de pensioenwiki stuur ons dan gerust een mail.

error: Copyright PENSIOENEN.COM