Arthur Borghoff

Arthur Borghoff

Pensioenexpert en auteur

Arthur is de auteur van het boek “Pensioenen: al uw vragen beantwoord”.

In dit boek geeft Arthur inzicht in de Nederlandse pensioenen en aanverwante regelingen en voorzieningen. Het boek is geschreven in de vorm van vraag en antwoord. De beantwoording van de vele vragen geeft de lezer inzicht in de materie.

Per hoofdstuk wordt een item behandeld, zoals: AOW en WIA, maar ook worden er antwoorden op vragen gegeven, zoals: wat zijn de gevolgen voor het pensioen bij echtscheiding; wat gebeurt er bij waardeoverdracht; wat zijn de gevolgen van een nalatenschap of een schenking?

Arthur Borghoff is al jarenlang de man achter IPA bedrijfspensioenen. Hij is niet alleen pensioenconsultant. Hij is ook een verdienstelijk auteur. Binnen de pensioenwereld is hij tevens bekend als medeauteur van de jaarlijkse uitgave van de Pensioengids, die dit jaar voor de 25e keer is uitgebracht.

Nu wil Arthur zich volledig toeleggen op het delen van pensioenkennis en aanverwante onderwerpen via deze website. Daarmee kan een Inkomenshuis worden gebouwd, dat is gebaseerd op de volgende vier pijlers:

• eerste pijler: overheidsvoorzieningen;

• tweede pijler: voorzieningen via de werkgever;

• derde pijler: privévoorzieningen;

• vierde pijler: het eigen vermogen.

Neem gerust contact op!

Heeft u een vraag met betrekking tot pensioenen of opmerkingen over de content van de pensioenwiki? Stuur ons dan gerust een mail.

error: Copyright PENSIOENEN.COM